Gotland

Jag har ju firat jul i Ihreviken det här året som vissa kanske vet :) Mamma, Kerstin, David och jag åkte ner med färjan den 23:e och sen åkte vi hem den 27:e. Blev en supermysig jul med familjen + Anna, Hans, David, Ottilia och Arild! Promenad på förmiddagen och sen julfika med lite grannar vid 12. Vid halv 2 åt vi god julmat och sen var det Kalle Anka såklart :D Vi tittade också på "Kan du vissla Johanna" eftersom den är så fin. Efter det började våran nästan 4 timmar långa julklappsutdelning med pauser :) Så himla mycket klappar under granen så jag har inte sett nåt liknande! Hela julaftonen var mysig med bra stämning.

God Jul på er alla!

Mellandagsrea

Idag har jag vart och shoppat lite rea :) Köpte en svart kjol och ett blått linne på Weekday, 50 % på båda. Sen köpte jag en lång, långärmad tröja som är lila och vitrandig. Inte på rea men ganska billig iallafall, 149 kr kostar den. Supermysig att ha till tights så jag funderar på att köpa en till för den finns i massa färger :) Såhär ser den ut fast med lila ränder istället


Litet inlägg

Kommer ju aldrig på något att skriva om, men eftersom jag är hemma och är sjuk blir det ett ilägg iallafall. Om kläder, surprice! Kollade lite på Ginas hemsida och så tänkte jag visa er lite fint :)





Det är inte precis GE MIG! men dom är ganska fina :)

Älskar funktionen!

H&M Look Book image

Funktionen kallas look book och man gör lätt sin egen på hm.com :)

Tycker såklart att kläderna är skitafina :D<3


Fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyys

Har precis kommit hem från skolan :) Är så fysiskt trött som jag inte har varit på jättelänge! Vi körde basket sista lektionen, bara tjejer, och det var superroligt :D Är trött på de jävla killarna i min nya klass som aldrig passar och är allmänt otrevliga på plan, fy fan säger jag bara!

Nu ska jag skriva ett brev på engelska och städa hos kaninerna. Inte så roligt. Men sen blir det bättre, för då ska jag till mamma och duscha och bara chilla ;) Ikväll blir det nog IDOL och bara lite hemmamys. Imorrn är det ridning och efter det ska jag nog sova hos Nike <3

Vad vill ni ha i julklapp? <3


Monki



+ svarta sammetstights som jag jättegärna vill ha men som inte bilden funkade till! :)<3


Ge mig!?




Lite från H&M's underbara rea! Julklappar? Ni vet ju vad jag har för storlek, annars är det bara att fråga :p


RSS 2.0