Monki


Lite som jag önskar mig :)



H&M, Lindex, Bik Bok, Kappahl, Nelly.com


Önskelista

Jag fyller ju år om 22 dagar, så här har ni min efterlängtade önskelista :D

Tävlingkavaj
Body Butter från The Body Shop (min papaya håller på att ta slut)
Fiskar + en ny växt till akvariet
Kläder (för mer specifikt kan ni ju ta er en titt på bloggen)
Presentkort på t ex H&M, Monki, Bik Bok, Lagerhaus, Åhléns, Pocketshop

Pengar
Smycken (ringar, halsband m.m.)
Pocketböcker
Fotoalbum (ska framkalla en massa bilder, så det lär ju behövas)
Ramar (ska sätta upp mycket fina bilder i mitt rum hade jag tänkt)
Ipod nano
Överraskningar såklart!

Som ni märker är det ju en del som jag vill ha av min familj, men jag la ut hela iallafall :) De fetade är sånt som alla kan ge ;)

Morgon

Hallojsan! Kerstin hade lite ont i magen på morgonen, men det var väl inte så mycket mer med det. Typ precis när vi ska åka iväg så ba: nej, asså jag tror inte att jag kan åka till stallet. Nehe, kunde inte ha sakt det lite tidigare? Innan vi stressade ihjäl oss och jag hade satt på mig ridbyxorna. Aja, det vara bara att ta av. Nu sitter jag iallafall här och tycket att det är skönt med lite oförutsigbar ledig tid. Ha massa att göra eftersom vi åker imorgon. Borde nog städa hos fiskarna nu så att det blir klart. Inte så farligt med musik faktiskt :)

Mer från Nelly.com

Victoria Dress Top SEK 199, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COMUnicorn Print Top SEK 149, Paprika - NELLY.COMCool Loose Knit Top SEK 199, Only - NELLY.COMSupreme O Neck SEK 199, Vila - NELLY.COMDaniela Cardigan SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COMStripe s/s Cardigan SEK 259, Vero Moda - NELLY.COMSandra SEK 99, Nelly  Shoes - NELLY.COM2 SEK 79, Nelly Accessories - NELLY.COMEarring 116 SEK 29, Nelly Accessories - NELLY.COM

Spets

 

Tycker det är jättefint med spets! Hittade de här söta klänningarna på Nelly.com, som dessutom har fri frakt i en vecka ;)

199 kr från Nelly.com


20 kronor rikare

Den här dagen gick oväntat snabbt och var oväntat rolig :D Började med träslöjd som alltid är höjdpunkten på veckan, så jävla mysigt! Innan vi skulle gå slog Stefan vad om att jag och Lama inte skulle våga ha på oss hårnät hela lunchen. Visst visst. Vi hade varsitt skitfult brunt hårnät hela lunchen, jag vill tillägga att typ hela skolan åt samtidigt. Sen var det bara att hämta in varsin tjuga hos Stefan, ett "starkt tjejer" fick vi också. Därefter var det NO, vi pratade lite om förlossning, preventivmedel och könssjukdomar. Asså jag dog av garv när Naser sa att emosar lättare fick Aids. Han ba: jo men dom är ju bleka och så typ äter dom ingentning. WTF!? Hahahah! Sen var det franska, inte så mycket att säga om det. Lunch med hårnät och saft. Blev lite speedad av saften :D På SO'n laggade datorerna så jävla mycket och jag fick typ panik när allt försvann från min användare. Matten var väl helt okej, vi jobbade ingentning. Sen var det upp till Bergholm och idrott. Vi typ sorterade skivorna och flummade runt. Nu sitter jag här och är hur trött som helst! Men glad för det är ju sportlov :D

Vatten

Asså jag dör. Seriöst! Det har vart en jättestor vattenläcka idag och vattnet har vart avstängt. När jag kom hem från skolan rann det dock i kranarna så jag tänkte att då hade de väl fixat det. Men inte då! Vi har inget som helst vatten och det är hur jobbigt som helst. Det jobbigaste är nog att man varken kan dricka eller tvätta sig. Vi ska smälta snö från balkongen och vi har lite vatten som egentligen ska vara till blommorna. Man förstår verkligen hur beroende vi är av rinnande vatten när man inte har det. Hoppas verkligen att det är tillbaka imorgon!

H&M


H&M släppte massa nytt på hemsidan idag, hittade bla de här underbara shortsen!


I love that lavender blonde

Sitter och lyssnar på musik, dricker te och äter mazariner :D Vi fick sluta vid halv 2 efter vårat HK-förhör om tvättsymboler. Ska skriva på min könsrollstext nu hade jag tänk, men jag har liksom skrivtorka. Känns som om underrubrikerna vi ska använda inte passar =/ Aja, får väl skriva ihop nåt så får Cicci hjälpa mig imorgon!

Wuuuu

Kikade in på Lindex hemsida bara sådär och så hittar jag den här på nyinkommet, supersnygg ju! Varför fanns inte den på Lindex idag så jag kunde prova? Provade den randiga bustiern därifrån, men den satt sådär. Jag måste prova den här! Sen kostar den bara 149 också, perfekt säger jag bara :D


Lindex Shop Online - Bustier


Allmänt skön dag

Idag har vart en skön dag, roligt va? Har haft vanlig språkmorgon, men vi gjorde liksom inte så mycket. Fick tillbaka mitt franskaprov som jag tydligen hade fått VG+ på :) Trodde att jag MAX skulle få VG.. Sen var det matte som i stort sett gick ut på att typ leka med Leo och kolla när han spelade Bolibompaspel. Jobbade faktiskt några uppgifter, men det kan bli lite svårt om det sitter en busig femåring brevid en :D Det är ju faktiskt mycket roligare att leka än att jobba matte! Lanett vabbade idag så vi tittade på film om sex och sånt med de blå ;) Sen fick vi sluta eftersom de gula jobbade med lera hela eftermiddagen. Då åkte jag och Hanna till farsta och hade myspys. Kollade i affärer, provade (jag provade typ 10 ggr. mer än Hanna, jag provar alltid mest av nån anledning?) och handlade "mat" på Hemköp. Om nu mazariner, choklad, bröd, festis och islatte räknas som mat.. :D Köpte en vit, långärmad, ganska tunn tröja med knappar i ryggen på Bik Bok. Hittade ett fint linne och en jättefin kjol där också men vi får se om jag köper de senare..

Funderar på vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, känns som om jag bara har lust att ha vårkläder.. ;)

Improv Everywhere




Kväll

Nu sitter jag här framför datorn och ska snart titta på Ponnyakuten med mamma :) Jag har skrivit klart första frågan på SO-rapporten om könsroller. Skrev jättemycket i skolan, sen kom det upp massa konstiga rutor och typ runor i dokumentet och sen försvann det :( Blev jätteirriterad och orkade inte skriva nåt mer då, var inne på bdb lite istället. Så jag har skrivit ikapp nu och mer blir det imorgon på SOn. Vi skriver om könsroller och det är så roligt att skriva om så det blir typ hur mycket som helst :D Hoppas det blir bra, men det känns så.

Nej, nu kommer mamma med tekannan, godnatt på er!

Underbart

Hittade boken och den är verkligen underbar! Borde titta i den mycket oftare :D Här har ni ett litet smakprov, kan ni lista ut vilka det är?


När jag ändå...

Tittar runt på Lagerhaus hemsida kan jag ju by the way säga att vi har den här boken


Säga vad man vill, men lite roligt är det! Ska nog ta en titt i den nu, om jag hittar den :D


Lagerhaus


Hemma

Nu är jag hemma från skolan, hrm Lena.. ;) Sitter och lyssnar på musik med mina nya fina högtalare! Ringde precis och pratade med min gamla dagisfröken, lite kul eftersom hon kom ihåg mig och min familj efter så många år. Jag ska praoa där v. 13 och 15 mellan 9-16, men jag fick gå tidigare nån dag om jag ville och så. Kanske bara praoar mån-ons första veckan, lite beroende på hur många barn de har på skärtorsdagen :) De är ute med barnen hela förmiddagen och jag får äta där. Ska bli jättekul att komma tillbaka och bara allmänt mysigt att komma tillbaka till dagistiden, hur ofta längtar man inte efter det liksom? Här har ni lite bilder på mitt fina dagis :D



Skola

Hejsan! Nu sitter jag här i skolan och ska skriva ett arbete om könsroller. Tycker det är intressant men orkar inte riktigt just nu ;) Aja, vi har lite tid på oss så jag måste nog sätta igång..

Happy

Nu ska jag sova. Men först måste jag berätta en sak. Mamma var så gullig och köpte ett par nya högtalare till mig idag :) Så nu är min dator komplett. Skulle egentligen behöva en ny skärm. Nej, fy skäms! Mycket vill ha mer. Hahah va konstigt jag skriver, är lite trött. Nu vet ni iallafall, kommer knappt kunna slita mig från datorn nu och jag kommer troligtvis aldrig att lämna mitt rum.. :p

Imorgon blir det iallafall inget stall för min del. Blir nog bara jobbigt eftersom det typ inte går att åka kollektivt i Sthlm för tillfället. Bussarna till stallet går säkert inte. Plus att jag måste ringa min prao-plats och städa hos kaninerna ;)

Godnatt!


Picasa



Har precis laddat ner Picasa och sitter och leker lite :) En sak jag inte förstår är hur man ändrar så att bilden kommer under/över när man gör ett kollage? Lite tips kanske (a)


Vinterdag

Den här dagen var det inte så mycket med förutom att det var 21 minusgrader när jag gick till skolan och att vi fick besök av RFSL. Sen fick jag ju prao-plats också :D Tycker att RFSL's besök var intressant och det var bra att dom kom. Lo och Carl Johan som de hette pratade mycket om vad som har hänt de senste hundra åren för hbt-personer, olika normer i samhället och sexualiteter. Sen fick vi ställa frågor och de svarade på anonyma frågor som vi skrev tidigare.

Nu njuter jag verkligen av att sitta inne och bara mysa. Känner mig jättelättad över att praon är fixad och det är skönt att slippa vara ute, även fast det bara är -12 nu :) Ska nog sätta mig med en filt i soffan och slötitta på tv, får väl se om jag kan hitta nåt gott i kylen också!


Tygskor




De verkar ha försvunnit helt från Din Sko's hemsida, men jag vill iallafall ha de blommiga! Superfina till våren :)


Prao

Woho, jag har fått en prao-plats! Skulle ringa olika prao-platser idag efter skolan, men när jag kom hem och kollade mejlen hade jag fått svar. Dagiset jag gick på när jag var liten tar gärna emot mig båda veckorna :D Ska ringa nu och höra om tider och så. Jätteskönt att ha det fixat eftersom jag har haft panik över det i typ 4 veckor!


Bik Bok


Aloha

Har precis kommit hem från en mysig promenad i det kalla vintervädret. Det var sol och blå himmel när vi var ute, men nu snöar det lite :) Mammsen håller på och förbereder brunch och det är nog bäst att jag gåt ut i köket och hjälper till! Idag ska jag iallafall bara vara hemma och mysa hela dagen. Lite senare kommer mormor och kl 19 är det Ponnyakuten. Har redan sett avsnittet men mamma vill titta :)

Puss på er!

Juste, måste ju påminna er om att jag fyller år om exakt en månad idag :D

Lördag

Idag var det stallet och kallt var det! Fast jag hade mycket kläder så jag frös nästan inget ;) Fick Tiger, för hmm 5:e gången den här terminen... Vi skulle göra en övning där vi tränade på galoppfattningar, galopp genom hörn och galopp på volt. Det gick skitdåligt, han var bara jättesne hela tiden och typ drog iväg. Det där med en inåtställd Tiger som går där man vill att han ska gå, dessutom i rätt gångart, är ganska svårt. Blev tillsist nöjd över att han inåtställd gick ut ordentligt i hörnet, och det var i skritt..

Jaja, nästa vecka ska vi iallafall ut och busa i snön :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi till pappsen på middag!

Topp



Supersnygg topp från Åhléns! Har hittat ett par fina byxor också men kunde inte fixa någon bild. Får se om jag tar en snabbis till Farsta imorrn och provar lite ;)

199 kr från Åhléns


Biobiljett eller Spotify Premium

Aktiebolagnu.se är så snälla och bjuder alla bloggare på varsin biobiljett eller spotify premium i en månad! Själv ska jag nog ta en biobiljett eftersom vi redan har Spotify ;)

Köpa aktiebolag och starta aktiebolag

Fredag kväll

Är jättetrött och ska alldeles strax krypa ner i min renbäddade säng! Tänkte bara berätta lite om min dag först :) På morgonen var det träslöjd, no-lab och franska-prov. Provet gick väl ganska bra och jag hoppas på VG. Efter lunchen som bestod av pytt (vad annars i våran skola?) bar det av till tunnelbanan. Det var allmänt kaos och det tog typ 10 min att åka till bagis eftersom flera tåg hade gått sönder mm. Efter det fick vi byta tåg 2 gånger och sen skulle vi iallafall byta vid centralen. Packade som sardiner stod vi i skärmarbrink ett tag och det var en rolig alkis som ba: Men vafaan, kan vi inte åka iväääg snart? Jag måste till bolaaaget och köpa brännviiin! Jag, Elin och Lama försökte dölja våra skratt så gått det gick = inte så bra. Sen vid gullmars så börjar han pilla i en tjejs hår och ba: Men guuud vilket svart hååår du haaar! Berätta nu, är det din naturliga hårfääärg? HAHAHAHAHAHA! Sen gick han av eftersom han skulle inhandla sitt brännvin. Vi åkte vidare till teatern vi skulle till, rolig var den! På vägen hem åkte typ alla ifrån oss så vi blev lämnade kvar med Cicci och Sara utan busskort :p Hem kom vi iallafall och roligt hade vi på resan hem!

Efter att jag hade chillat hemma bar det iväg till stallet. Red igen på Tilly och det gick väl hyfsat bra med tanke på att jag inte har ridit henne på tusen år ;) Mamma fick Blacky och blev så glad över det.. Hon var supermysig idag så jag ville inte att hon skulle gå ifrån mig, hade lust att bara stå och mysa i boxen i evigheter :) Trötta åkte vi till sist hem, slötittade lite på hockeyn och nu blir det sängen!

Godnatt!

Lindex


Koda

Försökte koda om bloggen lite, gick ju sådär.. Vad heter den fula rosa biten som jag inte fattar vad det är? Annars blev jag ganska nöjd, snyggare än förut iallafall :D Nån som by the way har lust att göra en supersnygg header till mig? (a)

Ansiktsmasker från H&M



Tycker det känns så himla lyxigt att smeta på en ansiktsmask, det borde man göra oftare! Av de här har jag bara testat jordgubb, är lite tunn men känns uppfriskande :)

19:50 från H&M


Rolig kommentar...

Asså ni måste kolla in Hannas blogg, kommentaren på inlägget om träning! Jag DOG när jag såg den, av skratt alltå :D Har nån någon aning om vem det kan vara som har skrivit, för det är väl inte den okrönte drottningen her self?

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA!

Hallojsan!

Idag har jag varit i skolan och lärt mig språk :) Först svenska, sen engelska och efter det franska. Efter lunchen hade vi bild hela eftermiddagen och jobbade med lera, tema kärlek och människan. Jag gjorde ett ansikte som utvecklades till nån typ av grekisk gud :D Om den inte spricker i ugnen får ni kanske se en vacker bild här på bloggen! Hanna gjorde en superfin kvinna från brösten och uppåt, Lena gjorde en man från midjan och uppåt. Han hade fiskögon, basker med fläta på och mustash :D

Efter skolan var det hem och vila med min förkylda mor :) Nu sitter jag framför datorn och ska visa min mamma den underbara serien Ponnyakuten, intressant och rolig serie för dig som är hästintresserad. Går annars på Barnkanalen, söndagar kl 19:00.

Semmeldagen :)

Nu har jag kommit hem från skolan och ska alldeles strax iväg till stallet. Det är ju som sagt semmeldagen, eller fettisdagen idag vilket jag tycker är väldigt bra eftersom jag älskar semlor :D Vi har tyvärr inga hemma, men jag ska nog baka en sats semmelbullar när jag kommer hem! Det är så himla gott och enkelt :) Bara att frysa in bullarna och ta fram när man blir sugen!

Ha en bra dag och ät mycket semlor! :D

It's so much more fun with some colour on



Älskar nagellack och använder det på tok för sällan! H&M har fina färger på sina och jag tycker att de sitter hyfsat bra ;)

39:50 från H&M


Dagens inköp :)




Blommigt, långt linne H&M 49:50 kr
Rutig skjorta Monki 62 kr
Mönstrad tröja Monki 100 kr


Världens gulligaste pappa!




Den här fick jag av min gulliga pappa igår på alla hjärtans dag! En liten ask som han har vikt själv med japanskt origami-papper och sen inuti ett stort geléhjärta och massa geléhallon :)


Icareklam

Tycker Icareklamerna brukar vara ganska klockrena, förutom de med Jerry! Här har ni iallafall en av deras senaste när de gör en parodi på Gina Tricot's reklamer ;)


Måndag

Har precis kommit hem från en helt okej skoldag :) Det bästa med dagen var att det var lasagne till lunch! Älskar Steves lasagne :D Nu ska jag iallafall dra in till stan och träffa Nike. Det var verkligen superlängesen jag var inne i stan (om man inte räknar Linköping då). Tror faktiskt inte att jag har vart inne sen mellandagsrean :o Inte konstigt att jag har så mycket pengar! Vi får se vad jag kommer hem med, måste köpa lite nyttigheter, men vi får väl hoppas att det blit nåt roligt också ;)


Melodifestivalen

Tittade inte förra veckan för då hade vi annat för oss, men igår blev det minsann av :) De som gick vidare till finalen var Eric Saade och Andreas Johnson, vem tycker ni är bäst av de två?


Eric Saade - Manboy

Andreas Johnson - We can work it out

Fredagsmys!

Tycker att OLW's fredagsmys låt funkar hela veckan, så här har ni hela :) Tror inte ens allt har sänts på tv för jag känner inte igen hela ;)


Blommigt från H&M




Roligt att titta på, men jag skulle nog inte sätta på mig det mesta... Tänk er dessutom att matcha med varandra! Skojigt blir det :)


Bara för att ord är överskattade...


Cue - Burnin'

Plain White Ts - Hey There Delilah

Nazareth - Love Hurts

Vårkläder :)

Blir extremt sugen på vår när jag tittar på vårkläder! Annars kan jag gärna ha kvar vintern lite till :) Här kommer lite fint (och blommigt) från Gina
 



Nu blev det lite fult, men skitsamma :D

Lady Gaga

Har knarkat lite Lagy Gaga de senaste dagarna, närmare bestämt The Fame Monster bara för att den är så jävla bra! Så här kommer lite låtar, enjoy :D


Lady Gaga - Monster

Lady Gaga - Speechless

Lady Gaga - Telephone

Lady Gaga - The Fame

hmm

Sara tyckte att jag skulle blogga lite, så here it comes!

Idag har jag varit i skolan, woho. Lite roligt är det iallafall eftersom vi har börjat vårt kärleks-tema nu ;) Imorgon är första sex och samlevnads lektionen och jag vet att Hanna längtar ihjäl sig! Vi får väl se om Lanett får ett av sina berömda skrattanfall, då blir det roligt :p Superskönt att vi bara kommer att vara typ 10 pers halva dagarna framöver!

Efter skolan gick jag och Julia till gymmet, sen vart det hem och duscha och här sitter jag nu :D Om jag är superduperduktig så kommer det ett till inlägg ikväll..

RSS 2.0