Wdnsdy

Hallu!

Har ätit, gjort lite biologi och nu sitter jag här. Är lite sugen på att gå en promenad, är det nån som vill?

Dagen har bestått av skolan, som var helt okej och sen filmtittande. Såg Twilight med Hanna, Kenny och Abwe, mys! Älskar att kolla på film, särskilt när det regnar (eller snöar)!! :D Längtar faktiskt efter vintern, men jag älskar alla årstider så jag nöjer mig med underbar höst just nu! Så himla mysigt med luciatåg, julpynt, julbak och snö. Tänk er den mysiga stämningen i december, och inte att förglömma alla julklappar! Visst längtar man lite?
Vi kommer fira jul på Gotland hos våra kära kusiner i år. Kommer bli jättekul!

För att byta samtalsämne lite snabbt bara, tycker du att jag borde bli brunett? (Inte för att det är någon som läser min blogg, men det får va :))

Tisdag

Kom hem från skolan vid kvart i 3 :) Jätteskön dag! Fick tillbaka matteprovet i morse, men ett G. Är absolut inte nöjd med min insats, men jag trodde kanske att jag skulle få IG, och DET hade ju varit katastrof! Sen gjorde vi inte så mycket, jobbade SO resten av dagen fram till Svenskan. På svenskan/mentorstiden kollade vi på film. Vinterviken, eftersom vi har jobbat med boken ett tag nu. Tyckte filmen var bra men boken är bättre! David Tainton, som spelar John-John är sjukt sexig :D Älskar karaktären John-John också, han har extremt fin personlighet. Skådisen har för övrigt gått i samma klass som min mentor på gymnasiet ;)

Erica var lite orolig idag, 87 personer hade dödats av militären i Guinea igår. Jag hoppas verkligen att det inte händer mer! Jag hatar när Erica är ledsen, hon är en av dom finaste personerna jag känner. Tack för att jag har en så underbar mentor!

Fick förresten MVG på min engelska, så det vart jag lite glad över :D<3

Rex


Söndag kväll

Nu är jag (äntligen) hemma! Är helt slut :) Somnade kanske vid 3 i morse och var tvungen att gå upp 9 och åka hem. Efter typ en timma hemma åkte vi iväg till Hööks. Jag köpte en väst, ny ryktborste, ridstrumpor och lite hästgodis. Sen var det direkt vidare till Gnesta. Vi mötte Karro i stallet och pysslade ett tag med Rex. Sen var det longering och han gick jättefint! Han hade vart lite halt på vänster fram i veckan, men det syndes nästan inte alls nu. Efter det åkte vi till Daniel som satt och väntade i stugan på Norrtuna med massa fika :) Satt och fikade och pratade och sen var det dags att åka hem. Stod nästan helt stilla på E4:an efter Södertälje och precis när jag tänkte att "vad knepigt det hade blivit nu om det kom en brandbil eller nåt" kommer såklart en massa utryckningsfordon. Gick i snigelfart och jag blev så jävla förbannad på alla som försökte tränga sig på sidorna. När vi kom fram till olycksplatsen såg det inte så farligt ut som vi hade trott. En seriekrock med 3 bilar, men det var ingenting som brann eller så.

Jaja, nu är jag hemma. Har städat hos kaninerna och nu ska jag gå till mamma och äta lite mat och sova! Lägger upp bilder på Rex här ovanför :)

Roligt kan man ha!

Sitter hemma hos Nike och vi har superkul :) Vi har bland annat lekt kurragömma i mörkret, smakat på olika grejer på skedar med ögonbindel, kollat på Revolutionary road (Clara började gråta), ätit kinamat, tagit foton, legat ute i hängmattan alla fyra och skrattat. Nån gång ska vi väl gå och lägga oss, alltid mysigt att sova ;) Maya sitter brevid mig och spelar Farmville, Clara står bakom mig och läser vad jag skriver, Nike och Marta vet jag inte riktigt vad dom gör :)

Ska upp tidigt imorrn så det får vara för nu, sov gott! <3

Lördag

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag hann inte + att det kan vara lite jobbigt att blogga från den här datorn *suck*. Men nu sitter jag iallafall här och den funkar superbra så då blir jag glad! Kom hem från stallet vid 3-tiden. Red Svarten(!) idag och det gick väl hyfsat. Lite roligt att rida en helt annorlunda häst mot vad jag brukar. Sen brukar jag oftast rida ponny, så det är lite skillnad med en 160 cm hög tinker ;) Om ett tag åker jag iväg till Tyresö för att träffa Nike, Maya och Clara, vi ska käka kinamat. Riktigt längesen jag sov över hos Nike och riktigt längesen jag åt kinamat, så det blir kul!

Imorgon ska vi först till Hööks, sen åker vi och hälsar på Karro och Rexen :) En riktigt hästig dag med familjen alltså. Ska bli jättekul att träffa Karro och titta på Rex, hon har haft honom i över ett år men det har aldrig blivit av att vi har kommit dit. Tar med mig kameran och lägger upp lite bilder på bloggen sen!

Nej, nu ska jag förbereda mig för min förhoppningsvis underbara tjejkväll! Ha en bra helg <3

Twilight parodi

Tycker om den här Twilight parodin och brukar kolla på den ibland, så därför tycker jag att ni också borde göra det! :D


Hemma

Nu har jag kommit hem från stallet, fick skjuts med Marta :) Blev jättesugen på att rida men det får bli på lördag. Sitter och kollar i skolkatalogen just nu, tycker jag blev ful men men.. Alltid roligt att titta på alla :)

Min dag har gått ut på Skoljogg vid halv 10 som gick ganska bra. Kom på 30 min och 40 är godkänt, så jag blev nöjd :) Sen blev det lunch och prisutdelning, Alex i 9:an vann hela skiten och av tjejerna så vann Cassandra i 6:an. Johanna F kom 2:a bland alla tjejerna, grattis!!

Sen blev det mentorstid, läs och hemkunskap. HK'n var rolig som vanligt, vi gjorde inte så mycket eftersom vi nästan var klara med vårat grupparbete. Så istället för att jobba satt jag och Esmedin och spelade Farmville medan Yad gjorde det sista.. (A) Efter ett tag orkade vi inte med datorerna eftersom dom laddade så segt, så vi gjorde chokladbollar istället :D När vi satt inne och "jobbade" började det först spöregna och sen hagla, supermysigt! Älskar när det regnar och man är inne och myser :)

Puss på er! <3

Kväll

Nu har jag ätit och vart ute med kaninerna :) Mamma kom precis och det är alltid mysigt! Måste egentligen plugga Historia och Biologi, så det ska jag göra efter det här. Har inte så mycket att skriva om men det kanske kommer lite bilder senare. Tänkte iallafall lägga upp lite låtar som jag har på hjärnan just nu, bara så att alla andra också kan få dom på hjärnan så kan vi sjunga tillsammans :D

Lady Gaga - Love Games


Mika - We are golden


Tycker själv att den sista är sjukt bra! ;)

Vänner <3

Sitter hemma hos Hanna och jag, Hanna och Hanna bakar kladdkaka :) Så roligt att vara med folk som kan vara sig själva och som man har rikigt kul med. Jag älskar er!

Imorgon blir det skoljoggen.. Inte rikigt min grej kanske men man får väl göra sitt bästa. Jag ska gå/jogga med Johanna, så det blir roligt :)

Idag hade vi matteprov och jag känner verkligen att det gick jättedåligt, är ganska säker på att jag inte får VG :/ Uppdaterar igen lite senare!

Svenskan klar :)

Nu har jag gjort svenskan, städat hos kaninerna, ätit och diskat :) Svenska läxan bestod av att läsa i "Vinterviken" och välja en "O systrar & bröder" som man ska läsa upp högt för klassen imorgon, här kommer den jag valde:

Ur "Vinterviken" av Mats Wahl

"O Systrar & Bröder, sådan är Saknaden!
   När jag förstod att hon var borta och ute ur mitt liv kom den krypande. Den kom som dimma ur marken och träden. Den blandade sig med höstens gula och röda och blev till en eld som åt mig. Den blev ett vatten som dränkte mig och till sten som tyngde mig. Den blev till stjärnhimlar som krossade mig och evigheter som lämnade mig ensam med det gift som Saknaden dryper av. Giftet heter Sorg.
   O Bröder & Systrar. Sådan är den, Saknaden!"

Valde den för att jag tycker att den är vacker :) Tycker hela boken är superbra, så om du inte har läst den tycker jag att du ska göra det!

Stress

Hur kommer det här att gå? Jag har gått en månad i åttan och jag är redan helt sönderstressad.. Fick bara G på min SO idag, vilket känns ganska jobbigt eftersom jag har lagt ner så mycket tid och ork på den. Har typ jättedåligt självförtroende med nästa SO-sak nu eftersom jag tycker allt går så fort. Man hinner knappt ta in den första grejen förens man ska lära sig nästa. Har ingen aning om hur jag ska kunna plugga in alla årtal och överhuvudtaget komma ihåg det viktigaste till provet om 2 veckor.
   Men om jag tänker efter så har jag nästan alltid haft det väldigt lätt för mig i skolan, så det kanske är på tiden att det kommer nånting som känns jobbigt och svårt...? Har bestämt mig för att jag ska se det som en utmaning isället för att gnälla om hur jobbigt det är!

Nu ska jag göra lite svenska, lägger nog upp min fina "O systrar & bröder" på bloggen sen :)

Helt slut

Hej du :)
Har kommit hem från stallet, ätit och nu sitter jag här. Skulle sköta men det blev inte så mycket av det för jag ville kolla på inspelningen istället. Det var nämligen så att tv-programmet Ramp skulle filma lite med Alex och Hanna i stallet. Om ni inte vet vad det är för program så är det ett tonårsprogram som handlar om relationer, vänskap, kärlek och sex. Programledaren skulle iallafall rida på Leo medan han pratade med Hanna och Alex om olika grejer :) Vi satt på lektarn och tittade, höll på att garva ihjäl oss när sadeln gled runt när han skulle sitta upp.. Blir kul att se på tv sen! Ramp har premiär i oktober och om jag minns rätt kommer det sändas på SVT klockan halv 8 på fredagskvällar. Efter det här blir det väl SO'n och lite mer franska-läxa :/


Långa tröjor



Tycker det är jättemysigt med långa tröjor och tights nu på hösten! Vad tycker ni om dom här?

399 kr, Ellos

Klänningar från Ellos




Tycker dom här klänningarna är jättefina! Lite indianinspirerade och lite höstiga :) Tror det skulle va jättesnyggt med tights och mina nya fransskor ;) Vilken tycker ni är finast?

299 kr, Ellos

Jaha, nu hade man blivit med blogg...

Halloj!
Nu har jag skaffat mig en ny blogg (igen). Tänkte skriva om lite allt möjligt som jag känner för och även lägga in lite bilder :)  Kommentera gärna! Har inte kameran här nu, men imorrn kanske det bli lite personligare bilder.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0