Inte så mkt bloggande :)

Har ju (som ni kanske märkt) inte bloggat nåt på lovet, jag har haft annat för mig :D Tänkte skriva en liten sammanfattning så ni får veta lite av det jag har pysslat med.

Fredag kväll: Hemmamys med mamma, vi tittade på Titanic :)
Lördag: Stallet, vi hade teori. Lite tråkigt, men vi kollade när Lina red och det var iallafall ganska kul ;) På kvällen var jag bara hemma och hade höstlov!
Söndag: Sovmorgon och lite hemmamys på förmiddan. Efter lunchen åkte vi och hämtade mormor och sen åkte vi hem till Anna. Nästan hela släkten var där och firade min fina moster, roligt hade vi :)
Måndag: Jag, mamma och Kerstin var på Titanic-utställningen och efter det fikade vi på Blå Porten. När vi kom hem ville mamma kolla på Titanic igen, så då gjorde vi det.
Tisdag: Var med Marta och Nike, vi kollade på film, spelade spel och hade roligt :)
Onsdag: Bowlade jag med Nike, Marta och Clara. Clara har typ halsfluss men hon följde med iallafall. Efter det åkte vi hem till mig/Julia och på kvällen kollade vi på film och hade det mys :D
Torsdag: På förmiddan skrev jag på min musikuppsats (duktig som jag är) och sen åkte vi till stallet. Var där ett tag, hade roligt med alla vänner och sen var det "Torsdagsmys". Vi var uppe i stora teorisalen med chips, popcorn, läsk, singstar, dansmatta och underbara människor :) Hahah, jag fick minsann Sofie att le på "Älskling, älskling"!
Fredag: Först var det klubbhoppning. Jag hade Ofelia och det blev clear round :D Nike hade Winden och det blev clear round det med. Så jävla kul att tävla, adrenalinkick säger jag bara! Efter det åkte jag hem, träffade släkten lite och åt supergod äppelpaj. Sen åkte jag och mamma iväg till stallet igen. Jag hade Castello (!) och mamma hade Don John. Var typ världens tröttaste efter det och nu har jag träningsvärk :P
Idag, lördag: Stallet igen :) Red Eros och det gick jättebra! Mamma fick John igen och Kerstin fick Imme. Efter det var det Lucia-träning, roligt roligt! Clara är fortfarande sjuk, Nike orkade inte komma, men Sofie och Julia var där.
Nu ska jag vara hemma (?) och kanske kolla på film eller så.

Gud va långt det blev! Aja, man får ju kompensera för en hel veckas bloggande ;)

Trötter

Blir bara ett superkort inlägg för jag måste gå och få min skönhetessömn, trött som jag är. Det är dessutom alltid värst att gå iväg på fredagsmornarna och jag blir sen och måste springa till träslöjden. Imorgon efter skolan blir det höstlovsmys hemma själv och på kvällen kommer mamma. Då blir det supermys med raggmunk och Titanic :D 
Idag har jag vart i stallet, det är alltid jätteskönt att komma dit! Så bra stämning och om man är stressad rinner det av direkt :) Så roligt att träffa underbara Blacky och underbara vänner, jag älskar er!

Vi hörs kanske senare, men jag är ju inte precis bäst på att blogga hemifrån mamma ;)

Lite sorgligt

Hoppade in på StinaLee's blogg och läste hennes inlägg om bloggandet. Blev nästan lite tårögd när jag läste, hon skriver verkligen väldigt fint. Tycker om hennes blogg och hon är en bra bloggförebild, lite balans mot alla idiotbloggar som finns. Tycker ändå att det är bra att hon ska sluta, för sin egen skull! Hoppas också hon får en underbar tid hemma med Maiya :)

Har nån tips om nån annan bra blogg man kan läsa?

Shoes!




Aah ge mig!

Hmm, vilka ska jag köpa?
Skoletterna är snygga, jättesköna att gå i och har bara 7 cm klack. De är dessutom billigast. Svarta eller grå?
Läderconversen är fina och jag ska nog köpa såna oavsett. Men det blir nu eller till våren. De är tyvärr ganska dyra :/
Kängorna är mycket finare i verkligheten än på bilden. Jag är kär i dom, negativt är att de har lite högre klack än skoletterna (kanske ca 8 cm) och att de är lite dyra.

Så vad tycker ni?

Skoletter svarta/gråa: H&M 299 kr
Bruna läderconverse: 999 kr
Svarta kängor: Åhléns 499 kr


Halloj

Har precis ätit och innan det var jag i stan med mina underbaraste vänner! Vi hade jäkligt kul men vi pluggade faktiskt lite grann också :) Supermysigt att sitta inne på Waynes efter lite shopping, men en chailatte och historiaboken uppslagen.. Iallafall om man har Hanna, Sara och Lisa med sig för då är inget tråkigt! Vi var världens flummigaste på t-banan på väg hem och vi garvade typ oavbrutet. Asså seriöst, det var flera som bytte platser för att dom inte orkade med oss q::p

Tvungen att skriva av mig lite..

Jag blir så sur över en sak! Att folk inte kan acceptera andra människor! Hur de är, vad de gör eller vad de har för sexualitet. Man får väl vara homosexuell? Ja det får man!! I dagens samhälle borde det vara så mycket mer accepterat än det är. Blev så upprörd över det här efter ett samtal jag hade idag. Tycker att det är sjukt att t ex mobba någon för att han/hon är som den är. Homosexualitet är inget man väljer utan det är något som bara är. Att göra så är att förtrycka en folkgrupp, alltså ett hatbrott som är förbjudet enligt svensk lag. Så tänk efter noga innan du säger något som kan kränka någon annan, oavsett vad det handlar om.

För att citera Farmville, nörd som jag är: It's ok to be different!


Update

Är jättetrött och sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck :) Ikväll blir det väl idol antar jag.. Nu ska jag ringa till Nike och höra lite om imorgon!

Oj!

Nu har jag inte bloggat på en hel vecka :o Förlåt, men jag har inte hunnit/orkat och sen är det extremt tröttsamt att blogga från min dator hos mamma ;) Nu sitter jag här iallafall och lyssnar på Kings of Leon, pappa har skaffat Spotify :D Vi har haft teknik-vecka i skolan och byggt våra rum i skala. Har vart superkul och jag blev nöjd med mitt :) Allas blev jättefina!

I helgen blir det lite olika och förhoppningsvis blir det en super helg :D Imorgon blir det stallet & ridning, Harry Potter filmen (äntligen!) på Heron och sen sova hos Nike. Söndagen blir väl lite chill bara, är nog kvar hos Nike ett tag på morgonen och sen åker jag hem.

För er som inte har träffat mig så är jag nu brunett (sen i söndags) och jag tycker det blev bra :)

Sjuk, igen

Har inte orkat blogga så mycket den senaste tiden. I lördagskväll började jag känna mig förkyld och va sjuk på söndagen och måndagen. Sen gick jag till skolan igår, kände mig hyfsat frisk. Var bara lite hes, så jag åkte till stallet på eftermiddagen :) Sen när jag kom hem på kvällen fick jag värsta anfallet, mådde jätteilla, hade ont i huvet och hade feber. Så jag gick och la mig vid typ 8 med kläderna på och då somnade jag. Vaknade igen vid 3 på morgonen och bytte om till pyjamas. Tänkte gå till skolan imorse men mådde fortfarande lite illa, hade lite ont i halsen och i huvet så jag stannade hemma :/ Känner mig lite bättre nu, men inte riktigt normal. Lite yr och varm så inlägget kanske blir lite konstigt, men jag kan inte riktigt tänka ;) Skriver kanske igen lite senare!

U dont always get what u want



Allt är från H&M!

Tycker dom här är fina

         

Vilken färg tycker ni?

H&M, 799 kr

Lite nytt

Som ni ser har jag fixat lite med färgerna på bloggen :) Är ny inom HTML så testar lite olika bara.. Förhoppningsvis ska det så småningen fixas klart med all färg som jag vill ha den och en header. Behöver lite hjälp, Hanna kanske.. (a)

Har fortfarade ont i halsen, men om jag inte blir extremt mycket sämre går jag till skolan imorrn!

När man är sjuk kan man...

...titta på Björn Gustafsson! Kanske lite uttjatat, men jag tycker fortfarande att det är ganska klockrent :)




Just nu

Sitter jag vid datorn och har ont i halsen, vi får se om jag orkar gå till skolan imorrn. Idag är det ju Kanelbullens dag, så om ett tag ska jag gå till mamma och fika kanelbullar :) Det är också Djurens dag, så ta lite extra bra hand om era djur idag! Tycker det är mysigt att det regnar och om jag ska va hemma och va sjuk imorrn så måste det regna! Annars blir det inte lika mysigt, lite sjukdomsvinst måste man ju få ;) Hoppas nog ändå att jag är frisk som en nötkärna imorrn..!

Bloggar nog lite senare, så fortsätt att titta in här :)

Lördag kväll

Har precis kommit hem, förlåt för extremt dålig uppdatering! Idag har jag först vart i stallet, sen har jag vart med Julia och b la kollat på film :) I stallet var det först skötarkurs 2, Signe var jättesjuk men hade kursen iallafall. Tack! Sen var det ridning, jag fick Ofelia och det gick ganska dåligt. Mamma fick Blacky så hon var jätteglad :) Skötte lite innan vi åkte hem, tvättade vattenkoppen och tog in Apollo. Hos Julia gjorde vi först mat, avokado och sen varma mackor. Efter det tittade vi på Da Vinci koden, åt supergod paj och drack te. Filmen var riktigt bra och ganska obehaglig ;)

Har riktigt ont i halsen, kan typ inte svälja. Hoppas jag inte blir sjuk!

För igår ;)

Tjejkväll hemma hos Hanna, supermysigt! Stort tack till alla tjejor som var med, ni är alltför söta ni :) Synd att jag missade lite tjejsnack, snurra flaskan och "Jag har aldrig", men men, det får bli en annan gång!

Stort tack för allt till min underbara älskling Hanna för att du fixade det hela!! <3

RSS 2.0