Nästan död...

Har vaccinerat mig idag :) Gjorde inte alls ont och man fick 2 kex och ett glas saft efteråt.

Men nu... Är jag så trött så att jag nästan somnar här och nu vid datorn. Känner mig liksom tung i hela kroppen och i huvet. Det gör ont när jag rör mig och extra ont gör det i hela vänstra armen. Ska gå och lägga mig för det känns seriöst som om jag inte har sovit på två dygn eller nåt.

Nej, godnatt!

Update

Blir bara en snabbis för vi ska käka pankisar och sen åka iväg till Ikea hela familjen :)

Dagen har bestått av en ovanligt snabb skoldag (!). Har vart regnigt tråkväder som vanligt :/ Imorgon blir det vaccination, fika på MT och sen stallet. Om ni har tur får ni ett till inlägg lite senare :D

Söndag med dåligt väder

Men aja, det blir mysigt! Ska fixa lite hemma, sen ska jag iväg till mamma och fika sockerkaka med henne och mormor :) Igår red jag Eros :D Gick inte sådär jättebra i början men på slutet var han jättefin! Vi fortsatte jobba med förvänd galopp och min lilla bebis blev övertaggad och galopperade bara runt i ridhuset. Hahah, hade ju inte nån vidare kontroll eftersom han inte gick att stanna, men roligt hade vi båda ;) Tror att han blev väldigt lösgjord av övningen för sista minutrarna av lektionen gick han fint på tygeln. Hoppas jag får fortsätta rida honom i veckan :)

Jag ska beställa ny byrå från Ikea, så jag kikar lite på det också. Men det lutar åt att det blir den:


Talangjakt

Nu har jag hamnat i lite "sakna gunnorp-humör" så jag lägger upp lite fina videor från Talangjakten i år :) Vilka fina minnen, saknar er sjukt mycket! <3

Ni behöver kanske höja lite för att höra bra :) Så himla fint när Lollo sjunger! <3



För att jag saknar

min älskling Hortensia, alla fina kompisar, Gunnorp och sommaren! <3


Fredagsmyyyyyyys!

Nu är det äntligen fredag! Inte för att det känns särskilt länge sen sist, men men :) Vi hade dans på gympan igår och idag, amerikanska folkdansen är ju klart roligast! Ni vet till Oh Susanna? Efter skolan gick vi hem till Hanna, bakade sockerkaka och kollade på The phantom of the opera. Fast jag hann bara se typ en fjärdedel ;) Nu ska jag kolla på Glee med Kerstin och hoppas att FarmVille fixar sig!

Nån som vill göra nåt i helgen? <3

Skolan :)

Sitter i skolan med vänner och har det mysigt! Kollar lite om "min stad" Irkutsk, ganska intressant faktiskt :) Vi har grupparbete med Tema Energi, jag är med Kenny, Maja och Wille. Snart är det lunch, vet inte vad det blir, hoppas på nåt gott :D

Kyrka i Irkutsk :)


Monki


Kjolen kostade 100 kr (halva priset)
Leggingsen kostade 180 kr
Köpte och ett linne för 90 kr (halva priset)

Svennebanan

Sitter hemma hos Hanna och kollar på Ullared :) Kan det bli mer svenskt? Lite roligt är det iallafall!
I Helgen har jag iallafall vart i stallet :D På lördagen red jag Eros och det gick jättebra! På söndagen hoppade mamma Eros, det gick jättebra ;)

På söndagen var jag också i Sickla och shoppade lite på Monki, underbar affär med underbara reor! Ska försöka hitta bilder på det jag köpte :)

Hej underbara dag!

Har verkligen varit en jätteroligt dag idag! Alla är trevliga och det är bra mys :) Vädret var ju kanske inte det bästa, hrm.. Men allt annat har vart sådär riktigt bra.

Vi började med idrott, basket är ju inte precis min favoritsport men det var helt okej iallafall. Sen var det NO och vi körde charader, det var riktigt roligt :D Efter det var det musik och då sjöng vi "You're not alone" av Micheal Jackson, roligt det med. Lunch, mentorstid med Facebook och läsning. Sist var det hemkunskap, som alltid är superroligt och helt utflippat :p Jag, Lama och Fanny gjorde potatis och purjolöksoppa med ostfrallor,  det blev mums!

Sen var det stallet :) Smorde Blackys sadel och ryktade på Apollo (Isabelles order). Sen red jag Cappuccino, jätteroligt! Längesen och sen är han såå fin ;)

Hahah, här har positiva Felicia vart framme!


...

Halloj :) Idag har det vart skola och sen slappa hemma :D Va supertrött (ovanligt)! Ska fixa lite mer med mina bilder sen, eftersom jag inte gjorde det förut fast jag skulle. Sen ska jag nog läsa lite i Breaking Dawn, för hundrade gången ;) För er som vill veta en sak om mitt underbara liv så ska jag nog gå och se New Moon den 21:a, finns massa platser kvar på fredagen, men det passar bättre att gå på lördagen. Nike tycker tydligen inte om Twilight längre, antagligen på grund av hysterin :p Men jag tvingar henne att gå med mig iallafall (a) Sen ska jag försöka få tag i lite andra också och fråga om dom vill gå.

xxx

Idag

Har jag varit i skolan :D Efter det var det att vara hemma hos Hanna med lite olika. Roligt, roligt med Prinsesstårta och allt!

Nu ska jag sortera bilderna på datorn för att sen framkalla de bästa :) Skulle va jättekul om alla kunde skicka bilder till mig från olika tillfällen, älskar bilder!

Puss på rumpan!

RSS 2.0