Framkallning

Som ni kanske vet så älskar jag foton! Sitter ofta och tittar på bilder på datorn, tittar i gamla fotoalbum mm. Nu har jag iallafall gjort slag i saken och skickat iväg en beställning på runt hundra bilder. Det var ett erbjudande om att få bilder gratis så då skickade jag äntligen iväg en beställning! har verkligen sagt att jag ska göra det i evigheter, med det har aldrig blivit av. Sen fick ja dessutom ett jättefint blommigt fotoalbum i födelsedagspresent och det vill ju inte bara ligga och damma =)

Söta trosor

Lindex Shop Online - HipstertrosaLindex Shop Online - HipstertrosaLindex Shop Online - Hipstertrosa

Det är tag 3 betala för 2 på Lindex, så smidigt :D

59,50 styck från Lindex


Lindex

Lindex Shop Online - ToppLindex Shop Online - T-shirtLindex Shop Online - KjolLindex Shop Online - ArmbandLindex Shop Online - ScarfLindex Shop Online - Väska


Efter dagis

Gick jag till slussen och mötte kusin Alice. Vi åkte till hötorget och bytte 2 av mina böcker jag fick av henne i födelsedagspresent. Hade redan läst dom så jag bytte till två andra. Efter det promenerade vi till gamla stan och fikade där, supermysigt! Sen åkte jag hem, städade kaninburen och nu sitter jag här. Mår mycket bättre med förkylningen men det är en sak som är lite weird, det känns typ som om nån stryper mig även fast jag inte har något för halsen. Jättekonstigt och obehagligt! Jaja, vi får väl hoppas att det går över..

Dag 3

Idag pallrade jag mig iväg till dagiset för jag mår mycket bättre! Mysigt att vara tillbaka med alla barnen =) Först var vi ute på gården lite och det var jättegulligt för alla barnen kom och kramade mig. Sen var det en jättesöt liten ettåring som kom och satte sig i mitt knä. Julie heter hon och är verkligen hur söt som helst! Nästan direkt gick Gulistan och jag iväg till kyrkogårdsparken med Molly, Liam, Mårten och Axel. Roligt att gå iväg och leka i en annan park! Molly mådde dock inte så bra, hon var borta hela förra veckan och idag var hennes första dag tillbaka på dagis. Tror hon hade lite feber och hon orkade inte leka så länge. Efter ett tag gick vi tillbaka och åt lunch. Efter lunchen hade jag uppegrupp igen, det är några få barn varje dag som inte vilar utan gör annat istället. Idag var det Adera, Theo och Edvin + jag och Mona. Mona läste "Den stora stormen" och sen fick barnen hitta på en egen saga med hjälp av bildkort. Lite senare när alla barn hade vaknat gick jag, Moa, Molly, Louise och Mårten in i byggis. Jag, Moa och Molly byggde ett jättehögt torn av kapplastavar medan Mårten och Louise byggde varsitt hus. Vi åt även mellis och jag läste sagor för några av barnen. Sist innan jag skulle hem satt vi och höll på med lera i köket, barnen tycker alltid att det är lika roligt att kavla och låtsas gör kakor, bullar mm.

Har inte min kamerasladd här, men imorgon får ni kanske se en bild på vårat fina torn :D
Uppdatering: Bild på tornet =)


Dag 2

Jag har tyvärr inte blivit bättre, utan förkylningen är fortfarande jobbig. Mådde dessutom illa inatt, trodde verkligen att jag skulle kräkas men sen gick det över jättesnabbt. Fattar inte riktigt vad det är som är fel, brukar alltid förstå vad det är när jag är sjuk, men inte nu. Därför är jag nu hemma från praon för att vila upp mig. Har sovit, läst och nu ska jag titta på film. Känner mig liite bättre, som tur är. Illamåendet är dock jättekonstigt, kommer ibalnd helt plötsligt och sen går det över lika snabbt som det kom. Som igår när jag låg i sängen så mådde jag lite illa, men när jag släckte lampan försvann det. Mysko!

Vårigt!



När jag väl tar mig till BikBok nån gång nu i dagarna tänkte jag kika lite extra på dessa fina vårkläder, speciellt dom 4 sista =)


Mammamys

Som sagt kom ju mamma och hämtade mig på dagis (gulligt det låter :P). Då promenerade vi till Vetekatten och fikade lite, mysigt! Efteråt gick vi till OnOff, men vi köpte inget. Känner mig tyvärr inte särskilt bra nu, har ont i halsen, hostar, är täppt och jag tror att jag har lite feber. Om jag mår för dåligt imorgon får jag väl stanna hemma, hoppas inte :( Peppar, peppar. Nu ska jag bara vila och titta på Top Model, puss på er!

Dag 1

Måste skriva lite dagbok från min prao till en rapport (eller vad det nu blir) som jag ska skriva sen. Så jag tänkte att jag lika gärna kan göra det på bloggen så får ni läsa också :D Idag hade jag alltså min första prao-dag på mitt dagis. Jag mår inte bra alls egentligen, jätteförkyld och har mått lite illa idag. Men men, hoppas att jag kan gå imorrn! Det har iallafall varit roligt men jobbigt. Barnen var lite tillbaka först, men sen var de mer framåt. Vi har ute på gården först och sen nån gång efter 10 så gick jag, två "fröknar" och en del av barnen in och hade Lek & Rörelse. Man leker lite lekar och så t ex gömma nykeln. Efter det var det lunch, fisk & potatis + rivna morötter, helt okej. De flesta barnen hade vila men jag, Majsan och 4 st barn påskpysslade lite istället. Efteråt gick jag och Gulistan ut på gården med de flesta barnen och byggde sandslott mm. Efter lite mer än en timma gick vi in och åt mellis. Efter det var barnen bara inne och gjorde lite vad de ville. Jag satt i köket med de som ritade och vid halv 4 kom mamma och hämtade mig.

Barnen är gulliga men vissa är lite väl på ibland. Zoë och Alison typ bråkade om att hålla mig i handen, tur att man har två ;) Zoë är nog den som är mest på, typ vill sitta i knät och kramas och pussas hela tiden. Men hon är jättesöt också! Norton är än så länge den enda killen som tar kontakt, han vill pussas :s Jag ba: ehm Zoë och Norton, ni kan väl pussas med varandra istället!? Jag tycker egentligen att det är skönast att bara sitta och ta det lugnt/rita som idag på eftermiddagen. Det var så skönt med bara jag, Adera, Moa, Hugo, Edvin + nån till. Barnen är 4-6 år gamla och ca 20 st. Det var en tjej som var sjuk idag och Cesar har sin sista dag imorgon. Ska bli kul att lära känna de bättre och jag hoppas (och tror) att de kommer lugna ner sig lite. Idag så var det typ två som började gråta för att typ alla ville sitta brevid mig och det gick ju inte. En annan söt tjej är Aimée som gillar mig men inte är alltför på, jättegullig är hon!


Aaaaargh

Jag har ont i halsen, suck. Vet att det kan göra ondare, men det är ändå jobbigt. Hoppas verkligen att det inte blir värre utan går över istället. Peppar peppar. Jag blir alltid på så dåligt humör när jag har ont i halsen. Det gör ont att andas, svälja och prata. Prata är värst, så jag låter bli. Svälja gör också jävligt ont, men det är svårare att låta bli. Har en massa halstabletter och en snäll syster som tur är. Hon håller just nu på att fixa varmt vatten med honung och citron i till mig. Tack! =) Lyssnar på musik och ska om ett tag titta på Kalle och chokladfabriken, lite roligt iallafall. Imorgon är det prao, ska bli roligt men jag kommer vara pissnervös när jag ska dit helt själv.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!


Morgon

Nu sitter jag hemma hos mamma och ska strax äta frukost. Efter det åker vi iväg till stallet. Blacky bytte boxplats i torsdags och hon trivdes inte alls där. Kunde inte stå stilla, var spänd, öppnade boxdörren hela tiden  m.m. Dessutom bet hon jättemycket i väggen, vilket hon inte gjort på länge. I början (typ september 08) gjorde hon det ganska mycket, men sen slutade hon. Förra veckan var hon jättelugn och ovanligt kelig medan i torsdags kunde jag inte ens rykta henne för att hon bara gick fram och tillbaka och var allmänt nervös. Stod och klappade/kliade/masserade henne istället vilket hon tyckte betydligt bättre om. Hoppas att hon bytt tillbaka eller trivs bättre på sin nya plats idag :)

Boyfriend



Vill gärna ha ett par jeans i liknande modell, snyggt och skönare än supertajta!

399 kr från H&M


Vinter/sommar/höst/vår

Kom att tänka på att jag aldrig lägger upp några bilder på bloggen, lite tråkigt men jag orkar typ aldrig ta kort längre :p Eftersom jag har tråkigt letade jag fram 4 bilder som jag tycker är typiska för årstiderna, här har ni dom :)


Happy

Så himla skönt att det är idag, jag har verkligen längtat efter den här dagen typ hur länge som helst! Jag kommer inte att gå till skolan förrens den 19:e april, jag har en massa prov och inlämningar avklarade och beeptestet är avklarat. Så sjukt skönt, ska verkligen försöka stressa ner lite under de här tre veckorna. Beeptestet vart jag faktiskt riktigt nöjd med, 6.5 fick jag och det är det bästa jag har fått.

Strax kommer mamma och då ska vi åka iväg och handla till imorgon!


Saknar min och Hannas delade mapp...



Som bland annat innehöll dom här bilderna :D Blev lite rivalstämning hur jag la upp dom, var faktiskt inte meningen.. Vem är snyggast?


Konstigt

Nu ska jag gå och lägga mig, men först måste jag bara delge en sak. Idag när jag var påväg hem så såg jag en tjej på allén som hade slöja. Inte så konstigt precis. Men det konstiga var att hon hade ett kors runt halsen.

Asså jag fattar inte riktigt, kan någon förklara?

Upp och ner

Hmm, varning för låååångt inlägg! :)

Idag har jag varit väldigt upp och ner i mitt humör, har växlat för minsta lilla småsak. På idrotten blev jag helt plötsligt omotiverad till att springa runt på en hinderbara, något som jag annars kan tycka är roligt. På musik-provet blev jag på riktigt dåligt humör, vilket inte händer så ofta. Då går jag bara runt och biter ihop, snäser av folk mm. Ganska lätt att se när jag är på det humöret, så jag kan inte riktigt förstå ifall folk inte känner av läget. Biologi-provet kändes bra, så då steg humöret lite igen. När jag väl var hemma hade brevet med lösenordet till Mina sidor från comhem kommit. Jaha, tänkte jag då, bara att ta tag i saken. Så jag gick in på deras hemsida för att byta ut en av våra "8 favoriter". Då gick inte det. Jag kände irritationen stiga när jag provade gång på gång. Nehe, jag ringer väl kundservice då! Då var det nån jävla jobbig förinspelad röst som ställde en massa frågor, men när jag svarade sa hon bara: Kan du upprepa det du sa, jag förstod inte riktigt? Kan du formulera dig på något annat sätt? Asså fattar ni hur irriterande det var? Så jävla jobbigt! Sen fick jag iallafall trycka på knapparna istället. När jag väl kom fram var det en jättegullig kille som sa att visst kunde han fixa det. Nu har ni tv400 inom en timma! Jag ba: Gud va snällt! Tack så jättemycket! Jaa, där skiftade mitt humör igen, till det positiva som tur är :D

Strax blir det stallet, ska bli kul eftersom jag senast var där i lördags!


<3



Bryan Adams - Heaven

Buy it, use it, break it, fix it



Tycker reklamen är bra och den säger mycket om hur vi lever idag. I dagens samhälle måste man hela tiden påminna sig om att leva i nuet, hur svårt som helst! Var drar du gränsen?


100324

Dagen gick ganska snabbt, som dom tycks göra nuförtiden. Haft sovmorgon, gjort ett fint "love is..." hjärta på engelskan, pluggat, fått en användare på dom nya datorerna, tittat på film och haft bild. Det var min dag, typ.

Hoppas ni andra också har haft en relitivt bra dag i vårsolen! :)

Redovisningskväll

Dagen har flutit förbi smärtfritt :D Först kollade vi på en film som hette "Kärlek" och efter det har vi bara förberett inför redovisningskvällen. Bland annat gjort en jättestor våffelsmet, klippt ut en massa hjärtan och andra fina bilder samt dekorerat på HK'n och i "Kärleksrummet". Roligt var det och det blir alltid så bra stämning när vi ska ha redovisningskväll! Sist men inte minst tittade vi på teatern, som faktiskt var jättebra! Rolig och bra spelad :)

Snart sticker jag, Hanna och Sara iväg till skolan ->

Bik Bok


Hihi



Inte helt fel att gå omkring i den här mysoverallen!? Som en jättestor sparkdräkt... ;)

599 kr från BikBok


Nej, nej



De ringarna har absolut inget emot att pryda mina fingrar i vår/sommar!

49 kr styck från H&M


Supersnygg kavaj!

Har kärat ner mig lite i den här ;) Men den är tyvärr slut, som mycket annat i "The Garden Collection". Sen har H&M ju 100 kr rabatt på alla jackor och kavajer.. Perfekt ju :D Ja, vi får väl bara vänta och hoppas att den kommer in igen!

299 kr från H&M


Jaha, nu var man 15

Igår fyllde jag ju år då, lika trevligt varje gång! Morgonen/förmiddagen ägnades åt att förbereda en massa inför släktkalaset. Lite senare kom då mina underbara kusiner/kusins pojkvän/mostrar och mormor :) Trevligt var det! På middag kom pappa, faster och hennes man. Jättegod mat och trevlig stämning ;)

MYS!

Äntligen fredagsmys! Ska alldeles strax sätta mig i soffan med en kopp te och marabou apelsinkrokant. Sjukt skönt! Senare åker vi iväg till stallet, ska rida igen. Roligt blir det och jag hoppas att jag får nån bra ;) Hoppas också att Blacky inte går 8 så jag kan sköta henne då.

Tycker också att vi har det allmänt mysigt i skolan, vilket borde nämnas. Exempelvis dagens idrottlektion med dans. Det var jag, Lena & Hanna, 4 killar + Georg. Så himla soft :D De senaste 2 månaderna (under teaterprojektet) har vi vart max 10 pers på nästan alla lektioner. Lite fler i början eftersom teatrarna hade haldagar då. Jätteskönt verkligen :) Fast jag kommer dö när de andra kommer tillbaka. Jag kommer ba: eeh, vilka är det här? Det blir för trångt, vi är ju typ 20 pers i klassrummet! Jaja, man ska njuta så länge det varar!

Nu blir det freeedagsmyyyyys!

Kär


Hittade de här fina armbanden på H&M's hemsida, lite småkär måste jag säga!

5-pack 69:50 från H&M


Skulle inte tacka nej till dessa små godingar...



Jaha, här har ni i princip det som ligger i min önskelista på hm.com :D


Hihi, undulater


Småfnissade lite för mig själv när jag såg de här :) Roliga, gulliga och fina!

100 kr styck från Monki


Monki


Today

Idag var Sarren tillbaka i skolan, roligt värre! ♥ Dagen i övrigt var faktiskt helt okej. Det blir mycket studietid eftersom vi inte jobbar med så mycket/är klara med saker i vissa ämnen. Det blir ju lätt så i slutet av ett tema eftersom vi har redovisningskväll på tisdag + en massa prov och uppsatser. Fick iallafall en skitstor burk med pepparkaksdeg av Magnus idag, tackar tackar!

På bilden började Siyabend, min bildlärare, berätta om sin ungdom. Han var en politiskt fredskämpe och satt mycket i fängelse där han blev torterad varje dag. Jag visste att han hade suttit i fängelse, men inte detaljerna. Det var jätterörande när han berättade och jag blev bara så irriterad på att vissa är så himla respeklösa och sitter och pratar om annat under tiden! Tycker det är konstigt att han efter att ha upplevt så mycket hemskheter alltid kan vara så snäll och på så glatt humör. Han är verkligen en underbar person som sprider bra stämning omrkring sig :) Han sa också att han inte ångrar något av det han gjorde, så himla starkt!

Hellu

Har haft lite bloggtorka på sistone, men det ska bli bättre :) Just nu sitter jag iallafall i skolan och skriver om könsroller inom Buddhismen. Intressant, men svårt att hitta fakta.. Vi slutar iallafall för dagen om typ 10 min så det blir skönt ;) Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi har matteprov på fredag, så jag skulle behöva räkna lite hemma. Sen har vi biologi- och musikprov nästa torsdag, läste ett par gånger i musikhäftet igår och ska nog göra det idag också, inte mycket mer med det. Biologin måste jag nog plugga destomer på. Jag måste också åka in till stan nån gång den här veckan, blir nog att åka själv eftersom jag måste köpa presenter till typ alla mina kompisar ;) Vet inte om det blir idag, imorgon eller på torsdag. Hmm. Vill ju åka till stallet idag och på torsdag också, sugen på att träffa min bebi nu i vårsolen. Åker nog till stan nu och sen direkt till stallet! Fast jag måste skriva på min text också, aja det får bli ikväll eller imorrn. Nu slutar vi!


Nedrans snygg bikini



Den bangar man ju inte precis på! Nej, den vill jag införskaffa mig :D

99 kr/del H&M


Söndag

Vaknade tidigt imorse, vid 7 ungefär. Jättekonstigt eftersom jag aldrig har vart morgonpigg, men vaknade tidigt både igår och idag. Låg och läste och hade det jättemysigt :) Gick upp vid kvart över åtta, ingen annan uppe så jag började fixa frukost. Två stekta ägg och baked beans blev det :D När jag matade kaninerna var turen inte riktigt med mig, kedjan till höbollen gick av och det var bara att hämta verktygslådan. Fick sitta och pilla med de små länkarna ett bra tag, men nu tror jag att det ska sitta. Sen när jag sitter och äter ser jag att det rinner jättemycket vatten ur deras flaska. Jaha, då hade pipen gått av. Var dock ganska lätt att sätta på den igen, men det hade runnit ut en del vatten i och utanför buren. Sen bar det iväg till Ica för att handla lite med mamma. Träffade Wonwipa (stavning?) där och hennes lilla bebis är verkligen hur söt som helst! Nu har jag iallafall bakat ananaspaj som jag snart ska smaka på :D Om ett tag ska vi iväg till mormor och ta med henne på nån klassisk konsert i konserthuset. Efter det ska vi hem till min moster som fyller år. Juste, det betyder att jag fyller år om exakt en vecka :D

Pusselipuss!

Dregel

Jag har suttit och tittar på vår/sommarkläder på H&M's hemsida eftersom det har kommit in lite nytt bla Garden Collection. Så himla mycket fint dom har nu! Vi kanske beställer nåt imorrn, om mamma är på humör. Igår var hon inte det för då hade hon precis fått en böter på 500 spänn. Vet ni varför? Jo för att hon betalde in 10 kr trängselskatt 2 dagar för sen.. Lite småsurt sådär =/ Aja tillbaka till mitt H&M's hemsida beroende! Jag blir så himla sugen på sommar :D Ungefär såhär tänker jag när jag sitter där och tittar: Nej men å vilka mysiga byxor att ha i sommar! Tänk att ha dom nere i Båstad, gå ut barfota i gräset på sommaren... sen fortsätter det och då ba: GE MIG SOMMAR! NU! Tänk att ta sig ett morgondopp nere vid bryggan, gud så mysigt! Vi ska ner ett tag på påsken och det kommer bli roligt, har inte vart där annat än på sommarn på många år :)

Puder från H&M


Woho

Den här dagen har vart allmänt soft! Började med NO, där vi tittade på kondomer och pratade om preventivmetoder. Allas nya favorit är de tyska med hjärtan på som finns med Green apple, Exotic och Strawberry ;) Efter det var det Matte där vi slog tärningar och räknade sannolikhet hela lektionen. Efter det resurstid där jag pluggade lite till Biologi-provet om 2 veckor. Lunchade med Rebecka, Elin och Magnus på HKn och det var trevligt :) Rebecka ska btw flytta till Högdalen.. SO efter lunchen där jag läste om Buddhism i religionboken. På Svenskan var jag klar med allt så jag började med mitt brev om omöjlig kärlek på englskan istället. Jag skriver utifrån det perspektivet att jag är en kille som ska berätta att han är kär i sin bästa kompis. Problemet är bara att killkompisen är hetero, knepigt värre. Ericas idé :D På MTn kastade jag och Hanna limstift till varandra i typ en kvart, sen fick alla gå hem. Väl hemma åt jag lite chokladmousse och åkte iväg till stallet. Där var det minsann packa höpåsar, silagekärror, ta in hästar och sopa stallgången. Jag fick iallafall ta in min bebi :) Tvätta vattenkoppen och smörja tränset hann jag också.

Imorgon blir det antagligen stan med Hanna, måset handla födelsedagspresenter och dregla över lite vårkläder!

Nu blir det Ponnyakuten :D

Önskelista

Här har ni lite av det som ligger i topp på min önskelista just nu :) Vi ska nog beställa hem lite från H&M i veckan så då följer en del av det här med.. ;)



Jackaan + svarta klänningen med dragkedja Monki
Blommiga toppen Bik Bok
Bustiern Lindex
Armbandet Kappahl
Jeansshortan + solglasögonen H&M Herr
Resten är från H&M Dam/Divided


Jaha

Nu har jag inte bloggat på en hel vecka för jag har varit uppe i fjällen :) Trevligt var det. Väldigt! Saknar mina fina kusiner mycket mycket när jag inte bor med de längre.. Så himla tyst och tomt i lägenheten :( Fast det är ju ioförsig lite skönt, men jag vill nog ändå ha tillbaka mina kussar!

Här har ni lite bilder från underbara Tandådalen/Hundfjället!



1. Utsikten från vårat vardagsrumsfönster :) Backen längst till vänster heter Väggen och är Sveriges brantaste backe. Eller om det är Chocken, fattar inte riktigt :p 2. Alice och Kerstin i liftkön 3. Total lycka att alla kunde åka samtidigt i E8:an :D 4. Fin fjällbild från favoritbacken Åsbacken

RSS 2.0