Uuuhu

Har haft en del att göra senaste tiden så det har inte blivit så mycket bloggande. Man har verkligen mer tid för bloggen på vintern! Tänkte iallafall skriva lite kort om dom senaste dagarna =)

Torsdag: Vi var på Etnografiska muséet och det var väl typ helt okej. Efter det skyndade jag som satan till stallet där jag red Don John för första gången. Vi red på utebanan och fin var han :)

Fredag: Skola som vanligt och inlämning av vårat stora engelska-arbete "Shipwrecked". Roligast hade vi nästan på idrotten då vi körde flaggan, en av mina favorit-leker of all times! Kul, svettigt och bra stämning. Dessutom vann vårat lag, med våra snygga svarta tröjor :D Efter skolan cyklade jag, Hanna, Emil, Sara, Naser, Fanny, Viktor och Johanna iväg till Flaten. Vi badade vid klipporna och sen träffade vi lite annat folk vid Stora Flaten. Jag behövde cykla hem och äta efter ett tag men trevligt var det, med vattenpipa och allt =)

Lördag: Idag har jag vart i stallet och ridit River barbacka. Vi galopperade lite på utebanan och sen red vi ut i grönhagen. Där red vi runt lite i det höga gräset och hoppade över en liten stock, superkul :) Riktig sommarkänsla fick man, underbart! Efter stallet cyklade vi till Flaten och badade, skönt värre. Strax kommer Lena, Erik, David och Anna så vi (mamma) håller på och fixar i köket.

Förresten har jag gått barbent hela veckan, den du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0